Popularni Vaha odbio povratak u Dinamo:’ Ja sam izbornik Maroka, nisam nikakav kandidat’

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Matjaž Kek više nije kandidat  za klupu Dinama, jer je jučer objavljeno da ostaje na klupi slovenske reprezentacije do kraja 2022 do kad mu važi ugovor. Dinamo se odmah mora dati u potragu za novim šefom struke koji će vrlo skoro Dinamo povesti u novu sezonu s naglaskom na kvalifikacije za Ligu prvaka. Jedno od imena koje se pojavilo među kandidatima za preuzimanje klupe Dinama jest Vahid Halilhodžić koji je za RTL komentirao te navode.

“Ja sam izbornik Maroka, upravo se spremam na avion i idem tamo. Nisam nikakav kandidat za klupu Dinama, imam tamo još tri godine ugovora”, rekao je Halilhodžić.

Podsjetimo, Kek također ima čvrst dogovor sa Slovenskim nogometnim savezom i neće ga raskinuti. Dogovorio je odlične uvjete za posao u Dinamu, ali uvjeti iz ugovora sa Slovenijom još su jači. Dinamo je Keku nudio 800 tisuća eura po sezoni, ljudi iz slovenskog saveza sami su rekli da takvu ponudu ne mogu pratiti no Kek se na kraju ipak odlučio za ostanak na klupi Dežele. A nakon što ih je odbio i Vaha Dinamo će morati nastaviti potragu za novim trenerom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI