PONAJBOLJI HRVATSKI TRENER POTPUNO POLUDIO NA PREDSJEDNIKA I OČITAO MU BUKVICU! ‘Za ovo nisam znao kada sam prihvatio posao!’

Izvor: Screenshot/YouTube

Hrvatski trener Ivan Jurić ove je sezone preuzeo Torino nakon što je s Veronom ostvarivao zavidne rezultate. Samo nekoliko mjeseci kasnije Jurić se obračuno s preddsjednikom kluba Urbanom Cairom, a sve zbog jedne stvari.

Naime, Jurić se naljutio jer, kaže, ‘nije bio svjestan da klub štedi i ne namjerava uložiti u momčad i nove igrače’. Upravo je to bio razlog zašto je Jurić napustio Veronu, nije svakog ljeta mogao gledati kako mu rasprodaju momčad, a ne dovode pojačanja.

Hrvatski trener se požalio na službenom kanalu Torina.

‘Iznenađen sam’

Torinu slijedi utakmica protiv Fiorentine u Seriji A, a hrvatski strateg se požalio:



“Fiorentina je krenula putem ulaganja, a mi pokšavamo smanjiti troškove. Ne zanima ih što se ova momčad u posljednje dvije sezone u zadnji trenutak spašavala od ispadanja. Izgubili smo mnogo novca zbog pandemije, ali moj stožer i ja nismo znali da klub ovoliko štedi. Iznenađen sam. Nisam znao da je ovakva situacija kada sam prihvatio posao”, rekao je Jurić, pa zaključio:

“Svejedno, ovo je najstimulativniji izazov u mojoj karijeri. Veliki je ovo izazov jer smo izgubili važne igrače, a dobili smo svega nekoliko novih igrača koji su stigli na posudbu. Situaciju prihvaćam, ali je nisam bio svjestan!”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI