Policija pronašla navijača koji je ispisao stravičan grafit na kući Hajdukovog napadača, dobit će kaznu zbog ‘oštećenja tuđe stvari’

Šibenska policija pronašla je ‘navijača’ Hajduka koji je na obiteljskoj kući napadača ‘bilih’ Marina Jakoliša napisao stravičnu prijetnju.

Kako javlja portal šibenik.in, osumnjičeni je 23-godišnjak koji je grafit ispisao zbog “nezadovoljstva nogometnom igrom sina oštećenog 55-godišnjaka”, inače oca Hajdukovog igrača.

Podsjećamo, grafit na kući ispisan je nakon poraza Hajduka od Lokomotive (3:2), a Jakoliš je tada bio tragičar utakmice. Promašio je izglednu šansu u samom finišu susreta pri rezultatu 2:2.

Tada je 23-godišnjak ispisao grafit neprimjerenog sadržaja: “Piješ, šmrčeš, pušiš s Hajdukovim parama, tribat će ti materi crna marama. Je*** ti mater 120.000 puta. Krepaj gubo.”

Policija je podigla kaznenu prijavu, no, zanimljivo, zbog kaznenog djela “oštećenja tuđe stvari”, a ne “prijetnje”, unatoč prijetećoj poruci.



Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, piše šibenik.in, kaže da kvalifikacija prijave isključivo ovisi o osobi kojoj se prijeti, a kako Jakoliševom ocu nije izazvala osjećaj straha podignuta je ova daleko blaža.

Inače, materijalna šteta procijenjena je na 1.000 kuna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI