POLICIJA I ARMADA NA NOGAMA ZBOG TAJNOG PLANA OMRAŽENOG DIJELA BBB-a! Na Rujevici bi mogao nastati kaos!

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Postoji realna opasnost od nereda pa čak i fizičkih sukoba, naravno, ako se ova tvrdnja pokaže istinitom.

Dan uoči velikog derbija 27. kola Prve HNL između Rijeke i Dinama na Rujevici, pojavila se neprovjerena priča o tajnom planu frakcije BBB-a bliske Zdravku Mamiću, takozvanih ‘mamićevaca’. Naime, Novi list prenosi kako je navodno jedan dio spomenutih navijača došao do ulaznica za domaću tribinu stadiona, odnosno, kako će se infiltrirati u redove Armade.

Na gostujućoj tribini među pravim BBB-ovcima, kojih će na utakmici s Rijekom biti oko 400, ova frakcija nije poželjna, a još je manje poželjna na domaćoj tribini među pripadnicima Armade, stoga postoji realna opasnost od nereda pa čak i fizičkih sukoba, naravno, ako se ova tvrdnja pokaže istinitom. Tu je situaciju prokomentirao za Novi list i glasnogovornik Armade, Denis Povh.

“Ne bih to komentirao, ali svjesni smo da će naši protivnici, kojih ima jako puno u Hrvatskoj, čekati naš krivi korak i napraviti sve da nas dobiju za zelenim stolom ako već ne mogu na travnjaku. Apeliramo stoga na navijače da im ne daju povoda za reakciju. Imamo najave da će utakmica biti pod velikom prismotrom i gotovo na razini utakmice Hrvatska – Ukrajina. Ovo je možda utakmica svih utakmica za nas, možda na razini one protiv Osijeka 1999. godine s time da smo uvjereni da će ova završiti drugačije”, kazao je Povh.

Ulaznice za ovaj sraz planule su u vrlo kratkom roku, a Povh poziva navijače da odrade svoj posao bez kršenja pravila.

“S obzirom na to da vlada veliki interes za utakmicu, možemo samo žaliti što nije moguće ovu utakmicu odigrati na Kantridi. Pozivamo sve one sretnike koji su uspjeli doći do ulaznice da odrade svoj navijački posao. Svaki navijač koji dođe mora, kao i igrači na terenu, dati sve od sebe na tribinama. Ne trebaju nam na tribinama stručni komentatori poput Joška Jeličića i sličnih već navijači koji će bodriti svoju ekipu. Pozivamo navijače da dođu što ranije na stadion kako bi od samoga zagrijavanja naši igrači osjetili veliku podršku, a naši suparnici osjetili da se nemaju čemu nadati na Rujevici, jer je ovo sezona u kojoj će Rijeka osvojiti naslov prvaka”, veli Povh.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI