POGLEDAJTE REAKCIJE SLAVNIH TENISAČA NA IZBACIVANJE ĐOKOVIĆA: Javili se Navratilova, Becker, Henman, Wilander!

Izbacivanje Novaka Đokovića s US Opena diglo je puno prašine u teniskom svijetu pa su tako mnogi slavni tenisači odlučili podijeliti mišljenje o Novakovoj epizodi.

Tim Henman, koji je zbog sličnog incidenta 1995. izbačen s Wimbledona rekao je kako: “Nije ciljao sutkinju, ali je udario lopticu. Morate biti odgovorni za svoje postupke.”

Billie Jean King izjavila je: “Prvo, nadam se da je sutkinja u redu. Pravilo je pravilo. Žalosno za sve uključene, ali u ovoj specifičnoj situaciji odluka je bila ispravna.”

Boris Becker je na svom profilu napisao: “Brate danas si napravio grešku i platio najveću kaznu za tenisača, ispravno su te izbacili iz meča! Javno si se ispričao ženi (koja je dobro) i US Openu (koji su ispravno reagirali), igračima i svima koje voliš! Niko nije savršen, a svi to ponekad zaboravimo (kao i ti).”

Javila se i Martina Navratilova koja smatra kako je sve bilo nehotice, ali je Novakov potez nazvala glupim te je rekla kako nije bilo drugog izbora nego da ga se izbaci s turnira.

“Nitko u svijetu sporta u 2020. nije veći idiot od Novaka Đokovića”, napisao je na Twitteru kanadski novinar Sid Seixeiro.

Među prvima javio se i proslavljeni švedski tenisač Mats Wilander.

“Nisam siguran da je fer. On je čisto udario lopticu, mogao je tako pogoditi i nekoga tko skuplja loptice. Nije udario jako tu lopticu, a pravilo u takvoj situaciji je diskvalifikacija” i nadodao, “Pretpostavljam da je bilo 20 tisuća navijača i da se ovo desilo, da bilo bi zvižduka iz publike. Onda bi bilo pitanje što bi se dogodilo. Ta loptica je putovala i pogodila linijsku sutkinju u nezgodno mjesto. Nikad nisam vidio ovako dramatičnu situaciju u životu.”

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI