POGLEDAJTE PRIZORE KAOSA U DUBRAVI! Okršaj s Poljacima u Zagrebu, evo kako je došlo do nereda

Screenshot

Planirana provokacija poljskih navijača zatekla je čini se sve u Zagrebu pa čak i BBB, koji su većinom na moru. Nasreću, policija je brzo djelovala i spriječila krvavije nerede.

Poljaci su autobusima došli sa svih strana. Dijelom iz Poljske, dijelom s Jadrana, a neki i iz obližnjih zemalja. Cilj je bio, kako pišu određeni mediji, pokazati moć.

Sve se to događalo na istoku Zagreba, u kvartovima Maksimir i Dubrava. Nekoliko stotina teško naoružanih Poljaka, bilo je tu palica, baklji i drugih navijačkih rekvizita.

“Na području Dankovečke ulice došlo je do sukoba 200 navijača, a policajci koji su se otpočetka nalazili na mjestu događaja spriječili su i mogući veći sukob. Uz redovne policijske snage, na mjestu događaja bili su i pripadnici interventne policije. Prema prvim informacijama, za sada u sukobu nema ozlijeđenih osoba”, poručili su iz policije.

Prema informacijama iz poljskih medija, čini se da su gosti namjerno izabrali Dubravu gdje su ciljano tražili “najžešće navijače Dinama”.



Boysi su se brzo organizirali i krenuli u “protuudar”, pa je na istoku došlo do sukoba.

Nasreću, bio je to sukob sa sigurne udaljenosti i prema pisanju policije, nema ozlijeđenih. Jezoviti prizori uznemirili su tamošnje stanovništvo, kakva uvertira za utakmicu između Dinama i Legije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI