PETKOVIĆ JEDAN OD JUNAKA DINAMA! Pred očima Daliću odigrao briljantno: ‘Vi ocjenjujete jesam li dobar ili ne’

Foto: Damir Krajač / CROPIX

Bruno Petković zabio je jedan od najspektakularnijih golova karijere, sjajne škarice u play-offu Lige prvaka protiv Bodo/Glimta.

Jedan od najljepših, ali važnije je što je bitan i što znači Ligu prvaka. Rezultat je primaran, moj gol nije. Iskreno, prvo poluvrijeme smo dominirali. Kasnije smo se povukli, prepustili smo im posjed i ulazak u trećinu. Prije ili kasnije dobiješ tako gol. Nema smisla forsirati presing kada vidimo da nismo u najboljem trenutku. Bolje je pričekati, bili smo strpljivi. Teško je trčati za protivnicima”, rekao je za HRT Petković pa i dodao:

“Svjesni smo da je rezultat jedini bitan. Tako smo i došli do cilja.”

Petković je opet u dobroj formi koja ga je dovela do repreznetacije i standardnog igrača.

“Na vama je da odlučite, radim svoj posao i obavljam zadatke. Vi ocjenjujete je li Bruno Petković dobar ili ne. Slavimo malo manje jer su noge teške. Vidjeli ste četvrti gol, cijela klupa je trčala. Momčad je izvukla na karakter. Gledajte, sve je stvar karaktera. Fizička sprema je nešto što pomaže. Kad noge ne idu, izvlačiš na karakter. Dobro smo se spremili, rotirali igrače, svi su dali doprinos. Zato smo kao ekipa, bez obzira što smo u drugom dijelu izgledali loše, izvukli rezultat.”“Najviše me se dojmilo kada su navijači vidjeli da smo stali i pali, ali taj sjever se 120 minuta nije gasio. Hvala im.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI