PETKOVIĆ I KRZNAR UVJERENI DA JE BIO PENAL ZA DINAMO: ‘Vidjelo smo da smo snažniji i bolji i to ćemo pokazati i potvrditi u Varšavi’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka remizirao s poljskom Legijom 1:1. Hrvatski prvak je stigao do vodstva u 60. minuti prekrasnim pogotkom Petkovića, ali Poljaci stižu do izjednačenja u 83. minuti.

Iako je Dinamo pritiskao i veći dio susreta bio bolja momčad, Legia će kod kuće otputovati sa sjajnim rezultatom.

Imao je Dinamo nekoliko šansi da povisi svoje vodstvo, a na kraju se dogodilo ono najgore, Legia je izjednačila.

Trener Damir Krznar smatra da je Dinamo bio bolja momčad:

“Vrlo zahtjevna utakmica. Imali smo više od igre, dvije, tri jako dobre prilike, a primili smo pogodak nakon što smo trebali zabiti za 2:0. Vidjelo smo da smo snažniji i bolji i to ćemo pokazati i potvrditi u Varšavi. Bili smo dobri u niskom bloku, a u Varšavi ćemo ih pokušati više dobiti kroz presing”, rekao je trener Modrih.



Utakmicu je prokomentirao i strijelac Petković:

“U sportu je mjerilo rezultat i to što smo bili bolji ipak na kraju nije rezultiralo pobjedom. Mislim da smo bili bolji, bit će pakleno u Poljskoj i nadamo se prolasku”, kazao je napadač Dinama pa se osvrnuo na spornu situaciju na samom kraju utakmice:

“Ja sam uvjeren da je bio kazneni udarac, ne znam zašto nema VAR-a sve do play-offa. Ali što je, tu je, nema smisla vraćati se i plakati za prolivenim mlijekom”, dodao je Petković, a Krznar je na tu temu kratko zaključio:

“Previd suca, ali to se događa. Sastavni dio igre su greške; griješe igrači, griješe suci.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI