PETEV UOČI UTAKMICE GODINE: Trener Dinama tvrdi kako Rijeka ima samo jednu prednost…

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Rijeka je do ovog 27. kola stekla četiri boda prednosti, a ako i jedni i drugi nastave pobjeđivati Dinamo će jedinu priliku imati u posljednjem kolu.

Trener Dinama Ivajlo Petev obavio je svoju dužnost i održao je posljednju medijsku konferenciju prije utakmice godine, kako svoje tako i Dinamove. Dinamo u subotu gostuje na Rujevici u utakmici koja bi mogla prelomiti prvenstvo. Rijeka je do ovog 27. kola stekla četiri boda prednosti, a ako i jedni i drugi nastave pobjeđivati Dinamo će jedinu priliku imati u posljednjem kolu.

“Očekujem da utakmica protiv Rijeke bude pravi derbi i da sva pozornost bude na terenu. Nadam se da će Dinamo izgledati bolje i jače nego u prošloj utakmici i nadam se lovu na tri boda. Niti jedna utakmica nije laka i svaka vrijedi tri boda, mi smo toga svjesni i moramo ostati koncentrirani i igrati sa samopouzdanjem, agresivno i pametno. Eto to je cilj”, kazao je Petev.

Istaknuo je trener Dinama kako Rijeka ima samo jednu prednost.

“Teren je jedina prednost koju Rijeka ima. Mi to prihvaćamo i prilagodit ćemo se što prije kako nam to ne bi smetalo”, komentirao je Petev, ali nije htio komentirati koje su prema njegovu sudu slabosti Rijeke. “Svaka ekipa ima svoje slabosti, mi računamo na njihove, a ne očekujte da vam otkrijem koje su to”, veli Petev.

Bugarin nije previše govorio o sastavu. “Još imamo jedan trening. Imam plan, ali do utakmice je sve moguće. Važni je da su svi zdravi”, kazao je Petev.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI