PETEV MISLI SAMO NA DINAMO, DERBI NA POLJUDU GA NE ZANIMA, ALI PORUČUJE: ‘Svi gube bodove, samo Rijeka ne’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Uoči utakmice trener Dinama Ivajlo Petev održao je medijsku konferenciju na kojoj je govorio o sastavu, šansama protiv Splita i derbiju Rijeke i Hajduka.

Pred Dinamom je novi izazov u HNL-u, u subotu u 15 sati na Maksimir stiže Split. ‘Fenjeraš’ bi trebao biti lagan zalogaj za aktualnog prvaka hrvatske nogometne lige, iako je Split odlično startao u proljetnom dijelu sezone upisavši dvije pobjede i jedan remi. Uoči utakmice trener Dinama Ivajlo Petev održao je medijsku konferenciju na kojoj je govorio o sastavu, šansama protiv Splita i derbiju Rijeke i Hajduka.

“Čeka nas nova utakmica i očekujem da ćemo odigrati dobro i uzeti tri boda. Želimo izgledati dobro, stvarati prilike i zabijati. Vjerujem da ćemo imati više koncentracije nego protiv Intera kada smo zabili samo dva gola. Ovo je sasvim drugačija utakmica i moramo biti spremni na to”, izjavio je Petev.

Potom je komentirao sastav. “Na raspolaganju nećemo imati Soudanija, Henriqueza, Matela, a niti Benkovića ni Sigalija. Prva trojica treniraju, a Soudani će biti spreman idućeg tjedna. Ne odmaram nikoga, to je preveliki rizik, ići ćemo u najjačem sastavu i tražiti sva tri boda”, odlučan je Petev.

Osim Dinama i Splita, u subotu se igra i veliki derbi na Poljudu, Hajduku na noge stiže prva momčad lige, Rijeka. Petev o tome ne želi pričati. “Ne želim o tome, sve je moguće, a mi smo samo koncetrirani na Split. Mislimo samo na tu utakmicu, ali gledat ćemo utakmicu na Poljudu”, veli Petev.

Rijeka za sada ne posustaje, a toga je svjestan i Petev. “Do kraja je ostalo još dosta utakmica, svi negdje prosipaju bodove i Barcelona i Juventus i Real, ali samo ih Rijeka za sada ne gubi. Pred nama su dvije utakmice s Rijekom i tu će se sve riješiti. Želimo li biti prvaci, moramo dobiti Rijeku. Velike utakmice protiv konkurenata se moraju dobivati”, smatra Petev.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI