Perišić se ovom porukom izdao: Talijani uvjereni da se hrvatski reperzentativac već oprostio od Intera!

Facebook: Ivan Perišić (Official)

Možda Talijani samo konstruiraju, ali moramo se složiti da su vjerojatno u pravu. Interes za Perišićem je velik, traže ga PSG, Manchester United i Chelsea, ali United trenutno vodi u toj utrci.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić vjerojatno je odigrao posljednju utakmicu u dresu Intera u 38. kolu Serie A, posljednjem kolu, u kojoj je zabio gol i dva puta asistirao. Talijanski mediji to su dodatno potkrijepili ‘nepobitnim’ dokazima. Naime, po izlasku s terena u 56. minuti Perišić je mahnuo navijačima i istu je tu fotografiju postavio na svojem Instagram profilu uz emotikone koji prema tumačenju talijanskih medija znače zahvalu Interu.

Nakon utakmice na teren je izašao sa sinom i još jednom objavio fotografiju na kojoj dijete maše navijačima. Možda Talijani samo konstruiraju, ali moramo se složiti da su vjerojatno u pravu. Interes za Perišićem je velik, traže ga PSG, Manchester United i Chelsea, ali United trenutno vodi u toj utrci.

Mourinho je očito prvi spreman ‘iskrcati’ trežanu odštetu koje će iznositi između 45 i 60 milijuna eura, vjerojanto negdje oko 50 do 55 milijuna eura, a Ivan će tako postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu, odnosno, najskuplji hrvatski nogometaš svih vremena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI