PERIŠIĆ OSTVARUJE NAJVEĆI HRVATSKI TRANSFER IKADA?! Engleski velikan spremio izdašnu ponudu za hrvatskog nogometaša

Facebook: F.C. Internazionale (Official)

Ako je vjerovati talijanskom Tuttomercatu, za Perišićeve usluge zanima se njegov bivši trener koji trenutno obavlja dužnost trenera engleskog velikana Liverpoola.

Hrvatski reprezentativac iz redova Intera, Ivan Perišić, mogao bi na ljeto ostvariti najveći hrvatski transfer svih vremena. Ako je vjerovati talijanskom Tuttomercatu, za Perišićeve usluge zanima se njegov bivši trener koji trenutno obavlja dužnost trenera engleskog velikana Liverpoola.

Naime, talijanski medij tvrdi kako je Jurgen Klopp pripremio čak 35 milijuna eura za krilnog igrača Hrvatske i Intera. Klopp je surađivao s Perišićem u Borussiji Dortmund od 2011. do 2013. godine, pa dobro zna kako ga i gdje može koristiti.

Ivan je i ove sezone u dobroj formi, do sada je upisao devet pogodaka i sedam asistencija, a iako Inter od njega ima silne koristi jer je prilagodljiv igrač koji po potrebi može igrati na lijevom i desnom krilu, pa čak i u špici, ponuda od 35 milijuna zaista izuva iz cipela. Inače, 28-godišnji Perišić trenutno vrijedi oko 25 milijuna eura prema Transfermarktu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI