PERIŠIĆ IZRAZITO KRITIČAN I ZAGRMIO PRED KAMERAMA! Poslao poruku koja će odjeknuti! Svi moramo igrati puno bolje, od vratara od zadnjeg igrača

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska opet nije pobijedila Češku, u drugom kolu skupine D Europskog nogometnog prvenstva Vatreni su s Češkom odigrali neodlučeno 1:1. Strijelac za Hrvatsku Ivan Perišić bio je nakon utakmice u izjavi za HRT poprilično kritičan prema izvedbi Hrvatske na današnjoj utakmici.

“Svi moramo dati više. Od Livakovića pa do zadnjeg igrača. U drugom dijelu smo dali gol, ali nije to – to. Svi igrači moraju dati 20-30 posto više, inače ćemo ići doma nakon grupne faze. Bit će teško u zadnjem kolu protiv Škotske jer se igra pred njihovom publikom. Međutim, moramo doć k sebi, popričati i pripremiti se za Škotsku”, rekao je nakon utakmice Ivan Perišić.

 

Vodeći pogodak za Češku postigao je Patrik Schick u 37. minuti iz kaznenog udarca, koji je Španjolac Carlos del Xerro Grande dosudio na intervenciju VAR-a, zbog toga što je Dejan Lovren u skoku nenamjerno laktom udario Schicka u nos.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI