PAUL SJAJAN PROTIV BIVŠEG KLUBA: Odveo seriju do majstorice

Miami Heat je u ponedjeljak u prvoj utakmici polufinala Istočne konferencije iznenadio Milwaukee Buckse svladavši ih sa 115:104 za vodstvo od 1:0 u seriji na četiri pobjede, dok su Oklahoma City Thunder izborili sedmu utakmicu prvog kruga doigravanja Zapadne konferencije protiv Houston Rocketsa pobjedom 104:100.

Miami Heat je do prve pobjede u seriji došao predvođen raspoloženim Jimmyjem Butlerom koji je utakmicu završio s 40 poena, a samo u zadnoj četvttini je zabio 15 poena. Pratio ga je Goran Dragić sa 27 poena i pet asistencija.

Giannis Antetokounmpo je upisao double-double sa 18 poena, 10 skokova i devet asistencija, dok je Khris Middleton bio najbolji strijelac poraženih Bucksa sa 28 koševa. Brook Lopez je dodao 24 koša.

Oklahoma City Thunder su izborili sedmu utakmicu serije koja je na rasporedu u srijedu kada će LA Lakers doznati tko im je suparnik u polufinalu Zapadne konferencije.

Oklahomu su predvodili Chris Paul i Danilo Gallinari. Paul je za pobjedu zabio 28 koševa uz sedam skokova i sedam asistencija, a Galinari je dodao 25 ubačaja.



Kod Houstona je najbolji bio James Harden sa 32 koša, osam skokova i sedam asistencija, dok je Russell Westbrook utakmicu, drugu nakon povratka od ozljede kuka, završio sa 17 koševa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI