PAŠALIĆ ŠOKIRAO UNITED NO ONDA JE KRENUO SHOW: Ronaldo zabio za potpuni preokret, Barca stigla do prve pobjede!

Izvor: Screenshot/YouTube

U  susretu trećeg kola skupine F Manchester United je nakon nevjerojatnog preokreta pobijedio talijansku Atalantu 3:2.

Gosti su poveli preko Marija Pašalića u 15. minuti. Demirel je glavom nakon ubačaja iz kuta povećao prednost Talijana na 2:0 u 29. minuti i s tih 0:2 se otišlo na odmor.

Veliki preokret Engleza pokrenuo je Marcus Rashford u 53. minuti. Maguire je u 75. izjednačio na 2:2, a Cristiano Ronaldo je u 81. zabio za veliku pobjedu Uniteda.

Mario Pašalić je igrao do 68. minute kada ha je zamijenio

Manchester United je sa šest bodova preskočio Atalantu na ljestvici koja je ostala na četiri boda, a s Talijanima se izjednačio i Villarreal koji je u Švicarskoj pobijedio Young Boys s 4:1.



Gosti su u prvih petnaest minuta zabili dva gola (Pino i Gerard Moreno), a jednako ubojiti su bili i u samom finišu ogleda (Alberto Moreno i Chukwueze).

U ranijem terminu od 18.45.  nogometaši Barcelone ostvarili prvu pobjedu u skupini E ovosezonske Lige prvaka, dok je RB Salzburg sve čvršće na vrhu ljestvice skupine G.

Luka Sučić je odigrao svih 90 minuta za Austrijance, a svoj debi u Ligi prvaka upisao je i naš talent Roko Šimić.

Barcelona je do teško izborene pobjede stigla preko svog najiskusnijeg igrača Piquea koji je mrežu Kijevljana zatresao u 36.minuti. Katalonci su time približili Benfici na drugom mjestu koja ima utakmicu manje i bod više.

Benfica je kod kuće teško stradala od Bayerna 4:0, ali je utakmica bila neizvjesna sve do 70. minute kada je prvi pogodak zabio Leroy Sane. Stanišić je ušao u igru u 77. minuti, a do kraja se stigao upisati i u asistente. Prvo je Everton postigao autogol, a potom je Lewandowski zabio na asistenciju Sanea. Hrvatski desni bek asistirao Saneu za 4:0.

 

U grupi Uniteda i Atalante, Villarreal je u gostima kod Young Boysa slavio s 4:1, dok su Lille i Sevilla odigrali susret bez pogodaka. U skupini H, Chelsea je s lakoćom slavio protiv Čolaka i Malmoa 4:0, dok je Juventus bio bolji od Zenita s 1:0.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI