PA ZAR JE TO MOGUĆE? Ovo bi moglo odjeknuti poput bombe! Chelsea za Gvardiola nudi 60 mil. eura, učinio bi ga najskupljim Hrvatom

Foto: Guliver Images

20-godišnji stoper Leipziga i hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol tražena je roba nakon svojih sjajnih igara koje pruže ove sezone u redovima njemačkog kluba. Sve ga se više spominje kao pojačanje engleskog Chelsea koji bi ponudom mogao Gvardiola učiniti najskupljim hrvatskim nogometašem. Plavci iz Londona na kraju sezone ostaju bez Antonija Rüdigera i Andreasa Christensena, jedan bi trebao u Real drugi u Barcelonu pa će plavi iz Londona tražiti nova obrambena pojačanja.



Ekrem Konur, dobro upućeni turski novinar, tvrdi da je Chelsea spreman ovog ljeta ponuditi 60 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola.Bio bi to najveći transfer u povijesti hrvatskog nogometa. Trenutni rekorder je Mateo Kovačić za kojeg je Chelsea Realu platio 45 milijuna eura. Gvardiol je ove sezone odigrao 44 utakmice za njemački klub i zabio dva gola uz tri asistencije.

Gvardiol ugovor s Leipzigom ima do 2026., a prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI