PA TKO ĆE NA KRAJU IGRATI?! Čak je i Rafael Nadal otkazao nastup na Davis Cupu u Hrvatskoj

Facebook

Nadal je, nadamo se, posljednji tenisač koji je otkazao nastup na Davis Cupu koji se održava od 3. do 5. veljače u Osijeku jer već sada je vidljivo da spektakla neće biti.

Najbolji španjolski tenisač svih vremena, Rafael Nadal, otkazao je nastup za reprezentaciju na Davis Cupu u kojem Španjolska gostuje u Osijeku. Bilo je to i za očekivati jer je Nadal igrao na Australian Openu sve do finala u kojem je izgubio u meču od pet setova od starog rivala Švicarca, Rogera Federera. U dvoboju prvog kola zamijenit će ga Feliciano Lopez. Nadal je, nadamo se, posljednji tenisač koji je otkazao nastup na Davis Cupu koji se održava od 3. do 5. veljače u Osijeku jer već sada je vidljivo da spektakla neće biti.

Do sada su otkazali svi najjači aduti Hrvatske, što znači da bi se Španjolska mogla prošetati kroz prvo kolo. Neće biti ni Marina Čilića ni Borne Ćorića ni Ivana Dodiga, a izbornik Željko Kraja pozvao je Franka Škugora, Nikolu Mektića, Antu Pavića i Marina Draganju. Spomenimo kako niti jedan od navedenih tenisača nije među 200 najboljih na ATP-ovoj pojedinačnoj ljestvici.

S druge strane Španjolci su poveli 16. tenisača svijeta Roberta Bautistu Aguta, 26. plasiranog Pabla Carrena Bustu, desetog nositelja u parovima Marca Lopeza i spomenutog Feliciana Lopeza 33. igrača svijeta i 12. igrača svijeta u paru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI