OVO NAM NIJE DRAGO ČUTI: Nikola Vlašić nije se usrećio u Londonu! Proglasili ga jednim od najgorih kupovina ove sezone

Foto: Duje Klaric/Cropix

Nikola Vlašić nakon sjajne i uspješne epizode vratio se na Otok u velikom transferu  nakon što je u prošlom ljetnom prijelaznom roku iz moskovskog CSKA prešao za 30 milijuna eura u londonski West Ham. Prije toga je podsjetimo igrao za Everton u kojeg je prešao iz svog matičnog Hajduka. U Premier ligi je Čekićare nastupio je 18 puta, a u prosjeku je igrao tek 31 minutu. Statistika mu nije nimalo bajna. Postigao je jedan pogodak, dok nijednom nije asistirao. To je ponukalo uglednu tv kuću ESPN da se pozabavi najgorim pojačanjima engleskom prvenstvu ove sezone. Naš Vlašić je zbog svega navedenog uvršten među 10 najgorih pojačanja.

Niksi je uvršten na šesto mjesto, a ispred njega su i dva igrača koja su plaćena rekordnim ciframa u povijesti Premier lige – Romelu Lukaku, kojeg je Chelsea kupio od Intera, kao i Jack Grealish, kojeg je Manchester City doveo iz Aston Ville.

Zanimljivo na listi najboljih kupovina ESPN je uvrstio Danca Christiana Eriksena koji se nakon vratio nogometu u dresu Brentforda.

10 najlošijih kupovina:

1. Romelu Lukaku (Chelsea, €113.5m)
2. Jadon Sancho (Manchester United, €85m)
3. Jack Grealish (Manchester City, €117.5m)
4. Dele Alli (Everton, besplatno)
5. Raphael Varane (Manchester United, €40m)
6. NIKOLA VLAŠIĆ (West Ham, €30m)
7. Alex Kral (West Ham, posudba)
8. Jannik Vestergaard (Leicester, €17.6m)
9. Bryan Gil (Tottenham, €25m)
10. Billy Gilmour (Norwich, posudba)

Facebook Comments



Loading...
DIJELI