‘Ovo mu nije trebalo, ne znamo zašto je tako postupio’!

Igor Kralj/PIXSELL

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač našao se na udaru kritike njemačkih medija nakon utakmice svojeg sadašnjeg kluba Eintrachta i budućeg kluba Bayerna, kojeg će preuzeti na ljeto. Eintracht je doživio težak poraz od Bayerna prošloga vikenda, Bavarci su ih razbili s 4:1, a njemački je Kicker napisao kako bi navijači najviše htjeli da Kovač odmah spakira kofere i ode iz kluba.

Ipak, sportski direktor Frankfurta Bruno Hubner otklonio je takvu mogućnost. “Njegov prijevremeni odlazak nije bio tema u klubu. Kad vidite koliko je ambiciozan i kako pristupa treninzima vidi se da se želi oprostiti na pravi način. To osjećaju svi u kubu”, kazao je sportski direktor.

Ipak, Hubnera i suradnike iz Eintrachta zasmetao je potez Nike Kovača koji se dogodio nakon utakmice s Bayernom. Kovač je navodno otišao u posjet obitelji u Salzburg automobilom Brune Kovačevića, osobnog vozača Bayernova predsjednika Ulija Hoenessa.

“To je bilo naivno. Kovač još mora dosta toga naučiti, pogotovo jer sad privlači pozornost kao novi Bayernov trener. Niko je još uvijek mladi trener”, poručio je sportski direktor Eintrachta.

Inače, Kovačević i Kovač znaju se već gotovo 20 godina i prijatelji su i Hubner to zna, ali naglašava da je Kovač trebao drugačije postupiti. Kovač je bio tema rasprave u klubu i nikome nije jasno zašto nije uzeo taksi ili neki drugi prijevoz kako bi izbjegao napade na sebe.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI