OVO JE ČEKAO CIJELI SPORTSKI SVIJET! Đoković se oglasio i ‘ispratio’ Federera: ‘Bila mi je čast poznavati te, vodili smo nevjerojatne bitke’

Foto: Guliver

Otkad je svijetom odjeknula vijest kako se veliki Švicarac Roger Federer oprašta od tenisa počele su stizati brojne reakcije no svi su primijetili kako se nije oglasio Novak Đoković, za razlike od brojnih drugih kolega tenisača ali i drugih sportaša. Đoković je bio jedan od rijetkih najboljih tenisača svijeta koji se nisu oglasili na društvenim mrežama povodom umirovljenja švicarskog asa, no sad se konačno i to dogodilo.

Svi su sa nestrpljenjem čekali ovu Novakovu objavu, koji se oglasio na Instagramu.

“Rogere, teško je vidjeti da je došao taj dan i riječima opisati sve što samo zajednički podijelili u sportu. Više od desetljeća vodili smo nevjerojatne bitke na terenu i podijelili nezaboravne trenutke. Tvoja karijera je postavila ton tome što znači postići izvrsnost i kako voditi s integritetom i uravnoteženosti. Čast mi je poznavati te na terenu i izvan njega i radujem se tome i u godinama koje dolaze. Znam da će novo poglavlje u tvom životu donijeti ti nevjerojatne stvari. Mirka, tvoja djeca, svi tvoji voljeni i navijači imaju se puno toga za veseliti. Moja obitelj ti želi puno zadovoljstva, zdravlja i prosperiteta u budućnosti. Veselim se proslavi tvojih postignuća i vidimo se u Londonu”, napisao je Đoković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 



Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI