OVACIJE I CRVENI TEPIH ZA KUKOČA: ‘Split je moj dom, no Chicago je moje srce’

Na poluvremenu utakmice između Chicago Bullsa i Utah Jazza domaćini su upriličili svečanost odavanja priznanja Toniju Kukoču kao najnovijem članu košarkaške Kuće slavnih.

Kukoč je na parket United Centera izašao u narančastom sakou kojeg dobiju svi počasnici Kuće slavnih, a do govornice je hodao po crvenom tepihu. Prije govora doživio je ovacije.

“Prvo bih htio zahvaliti obitelji Reinsdorf i Chicago Bullsima što su mi prije skoro 30 godina pružili nevjerojatnu priliku. Hvala mojoj obitelji za ljubav i podršku svih ovih godina, volim vas. Hvala svim trenerima i suigračima koji su me učinili boljim igračem, naučio sam puno od vas. No, najviše iz srca zahvaljujem vama navijačima jer sam već prvi dan po mom dolasku u Chicago osjetio ljubav i podršku. Split u Hrvatskoj je moj dom, no Chicago je moje srce. Idemo sada pobjeđivati i imati dobru sezonu“, kazao je Kukoč nakon čega je uz ovacije s članovima obitelji ispraćen s parketa.

Kukoč je posebni savjetnik vlasnika kluba Jerryja Reinsdorfa koji mu je u rujnu, uz Michaela Jordana, bio i prezenter na svečanosti uvrštenja u Kuću slavnih.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI