OSVAJAČICA ZLATA NAJPRIJE ODUŠEVILA, A ONDA RAZOČARALA SRBE: Preko toga joj nisu mogli prijeći! Više nije omiljena kod susjeda

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Matea Jelić osvojila je zlatnu medalju u taekwondou na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Mlada Hrvatica iz Knina oduševila je Hrvatsku svojim nastupom u Tokiju, a Srbe pak nečim drugim.

Srpski mediji bili su oduševljeni kada je zlatna Hrvatica tražila Novaka Đokovića za fotografiju, a sada su se ponovno raspisali o Mateji.

Prvo im je zasmetao komentar o Oluji i proslavi medalje, a ubrzo su pronašli i snimku na kojoj osvajačica zlatne medalje gostuje na koncertu Marka Perkovića Thompsona.

To im je zasmetalo
Sama Matea je već istaknula kako ima puno prijatelja u Srbiji i da svojim komentarom o Oluji nije htjela postići ništa loše. No, mediji u Srbiji ne opraštaju tako lako.

Kurir tako piše kako je Matea bila gost na koncertu Thompsona “pjevača koji veliča desničarske ideje i propagira mržnju prema Srbima.”



Vrlo su brzo zaboravili na fotografiranje s Novakom te zamjerili Mateji što je medalju proslavila na bini – pokraj Thompsona.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI