OSTALO JE SAMO IME: Ove brojke će vas prenaraziti! Što se to događa s Modrićevim suigračem?

screenshot

Možda ćemo upotrijebiti malo grubu riječ ali vjerojatno nećemo pogriješiti. Gareth Bale, zvijezda Real Madrida i velške reprezenzacije već je jako dugo van svakih ozbiljnih nogometnih igara, stalno je na izlaznim vratima kluba, na crnoj je listi Zidanea ali i dalje je na platnom popisu Kraljevskog kluba. Puni stupce crne kronike i radi eksece a sve se to odražava i na igru na terneu kad dobije rjetku priliku za to.

Sinoć je njegov  pobjedio Finsku 1:0 a Bale je odigrao 45 minuta u slavlju svoje momčadi. Pitate se zašto je zamjenjenjern već na poluvremenu? Možda će se i on to sam zapitati. Očigledno da je napadač Real Madrida glavom daleko od terena i da je daleko od onog nekada ubojitog ofanzivca.

Protiv Finske je u tih 45 minuta bio strano tijelo na terenu i ničim nije pridonio svojoj momčadi Bez gola, asistencije, bez ključnih dodavanja, prodora, dugih lopti, bez udaraca u okvir gola, sa ukupno devet (brojkom 9!) dodavanja za 45 minuta i deset izgubljenih lopti.

Od veljače ove godine Bale je odigrao ukupno četiri utakmice, odnosno 160 mintua, ali nije imao nijedan jedini udarac u okvir gola niti neki ključni pas za svoje saigrače. Ali to je njemu potpuno svejedno u posljednje vrijeme i sve gleda duhovito i kroz smijeh na klupi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI