SRBIJANSKI IGRAČI PRIJE UTAKMICE: ‘Bit će vrhunski, odlučit će detalji, neka bolji pobjedi’

Foto: Screenshot/HRT, Pixabay

Četvrtfinale Svjetskog prvenstva u vaterpolu između Hrvatske i Srbije na redu je u srijedu. Srpska reprezentacija kaže kako će do kraja biti neizvjesno, prenosi HRT.

“Očekujem pravi vaterpolski klasik i svi ljubitelji vaterpola vole gledati duele između Srbije i Hrvatske. Dolazimo i mi i Hrvatska u izmijenjenom sastavu, Hrvatska još više nego mi u odnosu na Tokio. U tom smislu imamo malu prednost jer samo trojica naših igrača nisu osjetila utakmicu četvrtfinala na Svjetskom prvenstvu. Tu imamo blagu psihičku prednost, ali očekujem tvrd meč koji će biti neizvjestan do samog kraja”, rekao je jedan od najboljih igrača svijeta Dušan Mandić pa dodao:

“Pratili smo Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, posebno protiv Grčke i protiv Gruzije. Vidjeli smo i mane i vrline, ali sigurno ih nećemo otkrivati. Pokazat ćemo sutra hoćemo li znati iskoristiti te mane u svoju korist. Očekujemo pravu utakmicu, borbenu i sportsku. Neka bolji pobijedi.”

Nikola Jakšić ističe da će se sve vidjeti sutra u bazenu.

“Dvije vrhunske reprezentacije, četvrtfinale je uvijek najbitnija utakmica. Idemo dati maksimum, znamo protiv koga igramo, Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija ovdje, pa neka bolji pobijedi. Mislim da će utakmica biti vrhunska, odlučit će detalji, a sve ćemo vidjeti sutra”, rekao je srpski reprezentativac.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI