OSJEČANI SU BIJESNI: Nakon ispadanja posebno su se okomili na jednog igrača

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek je u Gradskom vrtu remizirao s CSKA Sofijom 1:1 te je završio svoju europsku priču.

Prvu utakmicu Osječani su poraženi s 4:2, tako da su imali težak zadatak vratiti se u igru.

Kako to obično biva, navijači hrvatskog kluba veoma su razočarani te traže krivca u cijeloj priči te kritiziraju igru Bjeličeve momčadi.


“Potpuno zaslužen prolazak Bugara”, samo je jedan od komentara na Osijekovoj društvenoj mreži.

To je samo početak najpopularnijeg komentara na stranici, a cijeli glasi:“Potpuno zaslužen prolaz Bugara. Puno su tehnički i taktički bolja ekipa od nas, i da opet igramo dvije tekme, ponovno bi bilo isto. NK Osijek u ovom je trenutku ispodprosječna ekipa”, pa nastavljaju i drugi navijači:

“CSKA je ozbiljan protivnik i trenutno je za nijansu bolji od Osijeka, ali činjenica je da pojedini igrači ne daju sve od sebe za ovu ekipu. Stranci su tu samo u prolazu i zbog novca, treba se bazirati više na vlastitom podmlatku”, a u tom tonu su nastavili i udarati po Mierezu.

“Osijek ni prošle godine nije imao igru, samo što je Mierez odigrao sezonu karijere. Mogu plakati što ga nisu prodali”, “Mierez je najveća prevara od igrača” pisali su o Osječkom napadaču, a neki su čak krivca našli i u sucima. Bilo kako bilo, navijači nisu zadovoljni, a tko ih može i kriviti nakon ovakve dvije predstave Osijeka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI