OSIJEK OKRENUO 2:0 U VARAŽDINU: Najbolji strijelac i veliko pojačanje razveselili Bjelicu i dali najbolju čestitku za rođendan!

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Osijek je u 23. kolu HNL-a došao do 16. ovosezonske pobjede u ligi.

Momčad Nenada Bjelice je u Varaždinu izvela preokret i slavila je s 3:2 protiv domaćeg kluba, a gostujući junaci pobjede bili su prvi strijelac lige Ramon Mierez i novo napadačko pojačanje Ivan Santini.

Nakon što je Varaždin na poluvremenu vodio s 2:0, Mierez je u nastavku zabio dva gola, u 52. minuti iz penala, a u 79. glavom nakon što ga je pronašao Osijekov kapetan Mile Škorić.

Santini je ušao na početku drugog poluvremena, a na semafor se prvi put u novom klubu upisao u 69. minuti. Izjednačio je na 2:2 udarcem glavom na asistenciju Marija Jurčevića, koji je također dobio priliku tek u drugom poluvremenu.

Osim golom, Santini se istaknuo i izborenim penalom iz kojeg je Mierez zabio svoj prvi gol na utakmici.



Varaždin je, tako, ostao bez boda u susretu u kojem je poslije prvih 45 minuta imao 2:0. Strijelci za domaću momčad bili su Demir Peco (15′) i Andris Herrera (21′).

Osijek je nakon ove pobjede na prvom mjestu i ima tri boda prednosti pred drugoplasiranim Dinamom, ali uz dvije utakmice više.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI