OPTUŽEN ZA SILOVANJE I OSTAJE U PRITVORU: Isplivao novi strašan detalje zločina

Screenshot: Instagram/Ben Mendy

Benjamin Mendy, 27-godišnji francuski lijevi bek koji igra za Manchester City, ostaje u pritvoru nakon što je bio priveden zbog optužbi za višestruko silovanje u Engleskoj.

Mendy je završio iza rešetaka nakon što je optužen za četiri slučaja silovanja i jedan slučaj seksualnog nasilja. Sve se zbivalo u razdoblju između prošlog listopada i ovog kolovoza, mjeseca koji još traje.

BBC je prenio informaciju o jednoj od tri žrtve koja čini ovaj zločin još strašnijim. U napadu francuskog nogometaša na tri žene koje ga optužuju, jedna od njih bila je maloljetna.

Dan nakon što se doznalo za optužbe s kojima je suočen, nakon čega ga je Manchester City suspendirao, Mendy je bio pred sucem, a na saslušanju nije pokazivao emocije, objavio je BBC.

Sudac Jack McGarva je nakon saslušanja proslijedio slučaj na novi sud, pred kojim će se francuski nogometaš pojaviti 10. rujna.



Upitan nastavak karijere

S obzirom na sudski proces koji je tek na početku i zadržavanje u pritvoru nakon što je bio priveden, Mendy je daleko od bilo kakvog razmišljanja o nogometu i nastavku karijere.

Za sada ostaje pod suspenzijom Manchester Cityja koji je objavio da će pratiti razvoj ovog slučaja i reagirati sukladno tome.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI