OPET MU SE SPREMA ISTA SUDBINA?Halilhodžić pred otkazom na klupi Maroka, već se traga za nasljednikom

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Prije četiri godine Vahid Halilhodžić odveo je Japan na Mundijal, ali ih nije vodio zbog nesuglasica sa savezom. Pa iako je napravio jedinstven pothvat, jedini se plasirao na svjetska prvenstva s čak četiri reprezentacije ponovno mu se čini sprema otkaz.

Iako su svi od kraljevske obitelji i navijača bili oduševljeni tom činjenicom i uspjehom javnost mu je ipak zamjerila  što je iz momčadi izbacio najboljeg igrača, krilo Chelsea Hakima Ziyecha. Halilhodžić je za njega rekao da svojim ponašanjem šteti kemiji u svlačionici. Uz Ziyecha iz reprezentacije je potjerao Abderrazaka Hamdallaha i Noussaira Mazraouija.

“Uveliko radimo na tome da se nogometaši vrate u nacionalni tim. Postoje problemi koji se mogu popraviti i bit će popravljeni kako bi se Mazraou, Ziyech, Hamdallah i ostali vratili u reprezentaciju.” izjavio je predsjednik saveza što se uvelike krši s riječima Vahida Halilhodžića.

Navodno Nogometni savez Maroka već ima popis potencijalnih kandidata za Halilhodžićevog nasljednika. Na popisu su Claude Puel, Rudi Garcia i Laurent Blanc. Podsjetimo Maroko će na otvaranju SP-a igrati s Hrvatskom a u skupini su još i Kanada i Belgija.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI