ODGODA: Neredi turskih navijača u Lyonu odgodili utakmicu na pola sata, Lyon pobijedio 2-1

Lyon je pobijedio Bešiktaš 2-1 postigavši dva gola u posljednjih sedam minuta utakmice. Utakmica je zbog navijačkih izgreda kasnila više od pola sata, a nereda je bilo i prije utakmice na ulicama Lyona.

U prvom susretu četvrtfinala Europske lige Lyon je pobijedio Bešiktaš 2-1 postigavši dva gola u posljednjih sedam minuta utakmice. Utakmica je zbog navijačkih izgreda kasnila više od pola sata, a nereda je bilo i prije utakmice na ulicama Lyona. Uoči utakmice doŠlo je do velikih neerda i provalE navijača u teren. Naime, navijači Besiktasa nasrnuli su na navijače francuskog kluba bakljama i topovskim udarima, zapodjenute su i tučnjave i brojni gledatelji su u potrazi za sigurnošću jednostavno uletjeli u teren. Utakmica je odgođena, a francuske policijske snage pokušale su spriječiti daljnje nerede i evakuirati navijače turske momčadi
Utakmica je kasnila više od pola sata…
Bešiktaš je poveo u 15. minuti golom Ryana Babela nakon brzo izvedenog slobodnog udarca. Talisca je sjajno izveo slobodnjak uposlivši Babela koji je lijepim udarcem svladao Anthonyja Lopeza. Lyon je ipak uspio izjednačiti u 83. minuti, a pogodak je postigao upravo Tolisso. Dvije minute kasnije domaćin je i drugi put zatresao mrežu turskog sastava i to nakon poklona vratara Fabrija. Atiba Hutchinson je vratio loptu svom vrataru koji se neoprezno poigravao s loptom što je iskoristio Jeremy Morel, ‘ukrao’ mu loptu i zabio u praznu mrežu za pobjedu Lyona.

https://www.youtube.com/watch?v=GnrmyZiNzIc

Facebook Comments

Loading...
DIJELI