ODBAČENI HAJDUKOVAC ŠOKIRAO ODLUKOM: Odbio rekordno bogatu ponudu iz Kine, a evo i zašto

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dobre partije hrvatskog nogometaša nisu promakle ni bogatim Kinezima koji su poslali, za Željezničar, rekordno visoku ponudu.

Nogometaš kojeg se Hajduk možda prelako odrekao, Ivan Lendrić, danas nastupa za bosanskohercegovački Željezničar i trenutno je s deset pogodaka drugi strijelac lige. Dobre partije hrvatskog nogometaša nisu promakle ni bogatim Kinezima koji su poslali, za Željezničar, rekordno visoku ponudu.

Neimenovani kineski klub, kako navode bosanskohercegovački mediji, ponudio je oveću svotu novca za Lendrića, ali on je tu ponudu odbio i to samo zato što želi pomoći Željezničaru u nastavku sezone.

“Realizacijom ovog transfera klub bi dobio na financijskoj stabilnosti, ali ekipa bi ostala bez prvog strijelca samo dva dana uoči početka drugog dijela sezone. Nakon razmjene mišljenja između rukovodstva kluba, sportskog direktora Aldina Čenana, trenera Slavka Petrovića, Ivana Lendrića i kapetana Zajka Zebe, usuglašeno je da se s eventualnim transferom ipak pričeka do ljetnog prijelaznog roka. Posebno ističemo da je Ivan Lendrić pokazao veliku privrženost ekipi i klubu jer je odlučio da ispred osobnog interesa stavi interes NK Željezničar, a imao je mogućnost da odluči drugačije”, navode iz Željezničara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI