OD OVOG IZNOSA BOLI GLAVA: Samo je jedan čovjek ispred njega, Niko Kovač drugi je najplaćeniji u cijeloj državi,

Foto: GuliverImage/

Bivši hrvatski nogometni izbornik Niko Kovač nakon što bio uspješan na klupi Monaca ponovno se vratio u svoje prirodno okruženje, Bundesligu gdje će u svojoj karijeri u Njemačkoj voditi treći klub nakon Frankfurta i Bayerna iz Münchena.

Riječ je naravno o Wolfsburgu, popularnim Vukovima kojem prošle godine nisu cvale ruže u Bundesligi pa su iz grada VW-a završili sezonu na razočaravajućem 12 mjestu. Primarni cilj Nike Kovača na klupi je da momčad i klub vrati u  u gornji dio bundesligaške ljestvice. Za taj cilj i kao dokaz koliko vjeruju u našeg bivšeg izbornika za svoju vjernost Vukovima dobio je i drugi najveći ugovor u elitnom razredu njemačkog nogometa.

Njemački Bild donio je ljestvicu najplaćenijih trenera u Bundesligi, a Kovačev nasljednik na klupi Bayerna Nagelsmann je najplaćeniji, čak duplo od Nike i zarađuje osam milijuna eura.

Drugi na listi je Niko Kovač koji od Wolfsburga na ime plače prima četiri milijuna eura, dok je treći na ljestvici trener Borussije Dortmund Edin Terzić koji godišnje spremi tri i pol milijuna eura.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI