OČEKIVANA VIJEST IZ DINAMA?! Zoran Mamić odlazi s klupe, ostavka stigla nakon presude Vrhovnog suda!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Stigla je i potvrda iz Maksmira koja će uzdrmati sve u klubu uoči četvrtka i uzvrata protiv Tottenhama ali i u nastavku sezone. Zoran Mamić podnosi ostavku na dužnost trenera prve momčadi uslijed današnje presude Vrhovnog suda a na što ga prisiljava i Zakon o sportu. A prema istome Zakonu pravomoćno osuđeni ne može, među ostalim biti ni trener ni sportski direktor kluba.

Dinamo je nakon presude Vrhovnog suda objavio priopćenje. Prenosimo ga u cijelosti. “Povodom danas objavljene presude Vrhovnog suda Republike Hrvatske gospodin Zoran Mamić dao je sljedeću izjavu: – Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu.

Na večeras održanoj sjednici Uprave GNK Dinamo prihvaćena je ostavka dosadašnjeg glavnog trenera i sportskog direktora te je na mjesto glavnog trenera prve momčadi imenovan gospodin Damir Krznar koji će ujedno obnašati i funkciju sportskog direktora kluba.” priopćili su iz Dinama.

Sutra je pak danas nešto ranije svoju press konfereenciju najavio Zdravko Mamić u Mostaru gdje je najavii da će o svemu govoriti bez rukavica i potpuno otvoreno. Čini se da su pred Dinamom zanimljivi dani i tjedni jer ova današnja presuda doista je uzdrmala planet Dinamo prije najzanimljivijeg dijela sezone koji je pred Modrima i njihovim igračima.

  

Facebook Comments

Loading...
DIJELI