OČAJ U SRPSKOM NOGOMETNOM SAVEZU: Jučerašnjim protivnicima nude novac za plasman na Euro!

Screenshot

Srbija je pobjedm nad Litvom od 2 – 1, i “pogurancem” od Ukrajine koja je istim rezultatom pobijedila Portugal, došla do mikrospkopske male šanse da u sljedeća dva kola, pobjedama nad Luksemburgom i prvoplasiranom Ukrajinom koja im je u prvom susretu očitala nogometnu lekciju – prestigne Portugal na drugoj poziciji u skupini “B”

Čak ako bi Srbi i obavili svoj dio posla, Portugal očekuju utakmice protiv Luksemburga i Litva koje bi aktualni prvak Europe treba dobiti bez poteškoća.

Davljenik se hvata za slamku, a Orlovima su ta slamka spasa izgleda Litavci, kojima se, kako pišu mediji iz susjedstva, Nogometni savez Srbije odlučio iskeširati 500.000 eura ukoliko ovi otkinu bodove Ronaldu i društvu.

“Mi moramo pobijediti u našim susretima i vidjeti što će se dogoditi u ostalim. Sve je moguće u nogometu, jer svašta se događalo kroz povijest. Bili smo i sami svjedoci tih stvari”, rekao je Aleksandar Mitrović, dvostruki strijelac u Litvi.

Navijači u Srbiji se šale da će Litva možda otkinuti bodove Portugalu, ali da Srbija preko Ukrajine, makar i u Beogradu, ne može – nikako. Jer kako kažu, nije problem u drugim, već u “menadžerskoj reprezentaciji”, a koju prati niz skandala, od smjene izbornika uoči SP-a, pa do toga da Luka Jović, kakav god da je, ne može dobiti priliku igrati protiv Litve…



“Ako je Kosovo nepostojeća država, onda smo mi nepostojeća reprezentacija!”, jedna je od objava koja najbolje odražava stanje i emocije oko reprezentacije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI