OBLAK NAKON VISOKOG PORAZA OD HRVATSKE: ‘Nismo bili na razini kakva je potrebna za ovu utakmicu. Možda je problem u nama’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hrvatska je na Poljudu nadigrala Sloveniju rezultatom 3:0. Poraz je komentirao i slovenski golman Jan Oblak.

“Čestitao bih Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Stvorila je mnogo šansi. Mi smo imali nekoliko kontranapada, bili blizu postizanja gola, ali to, nažalost, nije bilo dovoljno. Nismo bili na razini kakva je potrebna za ovu utakmicu”, rekao je Oblak.

Dodao je da su trebali biti agresivniji te da je kasno sad pametovati.

“Za Sloveniju glavna stvar mora biti borbenost. Kvalitetom nismo na istoj razini kao veće reprezentacije, ali trebali bismo biti na najvišoj razini po borbenosti. Nažalost, neke utakmice odigramo tako, neke ne”, smatra Oblak.

Kaže kako neke stvari trebaju riješiti između sebe.



“Ovo nije pravi način. Ja sam došao sa željom da se plasiram na Svjetsko prvenstvo i uvijek ću igrati s takvom željom. Svjestan sam da sa Slovenijom to nije lako ostvariti, ali imam ogromnu želju. Vjerujem da su dečki za to sposobni”, rekao je te zaklučio:

“Na svaku utakmicu trebali bismo ići onako kako smo išli u domaćoj utakmici protiv Poljske ili Hrvatske. U tim smo utakmicama pokazali da možemo. Možda je problem u nama, a ne nužno u izborniku”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI