NOVI ŽESTOK ISTUP LOVRENA: Nije birao riječi, ova poruka će itekako odjeknuti!

hns

Hrvatska je mini ciklus u Ligi nacija završila s dva poraza, nakon što nas je Portugal ‘razmontirao’ 4:1, pali smo i u Parizu gdje je Francuska bila bolja 4:2.

Prvi put u povijesti dogodilo nam se da primimo osam golova, a nakon prospavane noći na Instagramu se oglasio hrvatski branič Dejan Lovren.

‘Teško je nešto pametno napisati u ne baš bajnim trenucima, proći ce i ovo, izaći ćemo još jači, jer vjerujem u ovu ekipu. Pokazali smo vise nego protiv Portugala, ali opet nedovoljno dobro da bi pobijedili’, započeo je Lovren pa nastavio:

‘Prihvatit ćemo kritike, ali dragi mediji nema potrebe dolijevati ulje na vatru. Jedan dan smo vam junaci, dok drugi dan pišate po nama. Ljudi smo, a to znači da svi ponekad griješimo.’

‘Momci zajedno prolazimo kroz ovo kratko nevrijeme, ne osvrćimo se na prošlost, gledajmo prema naprijed s uzdignutom glavom, jer na kraju će biti sve kako treba’, zaključio je Lovren.



Podsjećamo, Lovren je žestoko istupio i nakon prve utakmice i poraza od Portugala 4:2, kada je poslao oštru poruku suigračima

Facebook Comments

Loading...
DIJELI