NOVI IZNENADNI ODLAZAK IZ TABORA VATRENIH! ‘Ma nisam mogao više čekati Modrića da se oprosti’

Foto: Guliver Images

Nakon što se nedavno od hrvatske nogometne reprezntacije oprostio još jedan njen senator, Šime Vrsaljko na okupljanju reprezentacije za utakmice protiv Danske i Austrije u Ligi naciji stigao je još jedan oproštaj. Dr. Zoran Bahtijarević, dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne reprezentacije koji je uz Vatrene proveo 30 godina odlučio je reći zbogom Vatrenima.

U pismo kojeg je objavio i poslao a kojeg prenosi HNS otkrio je i jednu vrlo zanimljivu informaciju.

Pismo prenosimo u cijelosti:

”Evo, kad je već dres u pitanju, ima jedna priča sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, iz Bad Brückenaua u kojem je bila smještena reprezentacija. Profesor Nemec i ja taman smo kretali na partiju tenisa, a na obližnjem balkonu visio je ogromni dres hrvatske reprezentacije, valjda pet s pet metara. I Darijo Srna viče za mnom: ‘Doc, doc!’, ja se okrenem, a on kaže: ‘Zaboravili ste ponijeti dres!’

Uglavnom, ja sam deda, a deda ne trči po terenu pa sam se počeo bojati da će publika početi vikati da pošalju nosila po mene. Trideset godina je puno, moj plan je bio otići kad se Luka i starija generacija oproste od reprezentacije, tako da se povučen i da to nitko ne skuži.Međutim, Luka je odlučio ostati do Eura, a to bi ipak bilo teško dočekati. Međutim, s izbornikom sam se već dogovorio da ćete jednu medalju iz Katara sačuvati i za mene. Hvala vam na mnogo čemu, na trideset godina predivnih trenutaka, ali najviše vam hvala što ste me naučili da se ne moramo sramiti niti ikoga bojati zato što smo iz male Hrvatske. Zahvaljujući vama i Hrvatskom nogometnom savezu dobio sam priliku okrenuti novu stranicu u svom životu, to je velika čast i meni i Hrvatskom nogometnom savezu. Toga ne bi bilo bez vas, mnogi od vas su mi bliski i dragi prijatelji. Dok sam živ ja sam vaš i vi ste moji”, poručio je Zoran Bahtijarević za HNS.

 

U slučaju liječnika hrvatske reprezentacije, put među Vatrenima vodio je na sedam velikih natjecanja, od kojih je najsjajnije bilo ono srebrno iz ljeta 2018. u Rusiji.

Uoči Svjetskog prvenstva u Kataru, dr. Bahtijarević okreće se svojem novom poslu. Odlazi na novu dužnost u sportskim vodama, bit će voditelj medicinskog odjela Uefe.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI