NOGOMETAŠ BACIO TIJELO DJEVOJKE PSIMA! Oteo ljubavnicu pa je zadavio, a svaki spomen na nju navodno je pokušao zacementirati, a sada počinje novu karijeru

Foto: Guliver/Alexandre Guzanshe/Fotoarena 31

Stigla je i službena potvrda da je brazilski pravosudni sustav gori od hrvatskog! Bruno Fernandes, vratar koji je 2010. ubio svoju ljubavnicu koja mu je rodila dijete, je na slobodi i namjerava postati trenerom u budućnosti, i to ne bilo kakvim, nego – mentalnim.

Naime, želja mu je individualno raditi sa sportašima. Fernandes je nakon ubojstva počinio nešto još okrutnije, bacivši njezino beživotno tijelo psima da je rastrgaju, a ostatke zalio cementom.

Manekenka Eliza Samúdio tražila je od vratara da uzdržava zajedničko dijete koje je rodila, što on nikako nije prihvatio, pa je oteo ljubavnicu, zadavio je i tijelo dao psima, a izgrižene ostatke je pokušao zabetonirati, navodi se u optužnici.

Mjesto na kojem je nesretna djevojka pokopana nikada nije pronađeno, ali unatoč zvijerskom nasilju Fernandes je nastavio relativno normalan život, a u zatvoru je završio malo prije nego što će prvi put pozvan u reprezentaciju.

Osuđen je 2013. na 22 godine zatvora, ali je već 2018. dobio beneficiju uživanja u režimu poluslobode, što je iskoristio braneći u niželigašima koji su, pored njegove prošlosti, odlučili ga angažirati, a Fernandes radi i na stručnom usavršavanju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI