VUKAS TEŠKO PRIMIO PORAZ U VELIKOM DERBIJU: ‘U igri nas je držao Posavec, Dinamo je bio bolji’!

U velikom derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je u sklopu 4. kola HNL-a slavio na Poljudu protiv Hajduka s 2:1 golovima Kasratija u 42.  Oršića u 50 minuti. Za Hajduk je poraz ublažio Stanko Jurić u 87 minuti.

Dinamo je tako u ranoj fazi prvenstva pobjegao splitskoj momčadi na pet bodova razlike na tablici.

Trener Hajduka Hari Vukas u svom trenerskom  debiju doživio je poraz te je nakon utakmice komentirao poraz svoje momčadi od Dinama.

‘Ako išta može biti pozitivno iz ove utakmice, onda je to početak utakmice. U najmanju ruku smo bili ravnopravni, ali nismo iskoristili prilike. Na kraju prvog dijela su nas izigrali, oni imaju kvalitetu i iskoristili su naše greške. Na početku drugog dijela su iskoristili naše greške i da nije bilo Posavca utakmica bi bila gotova još ranije. Dinamo je stvorio dovoljno situacija da mirno privede utakmicu kraju, ali nije uspio. Mi smo zabili gol, pokušali smo kroz prekide doći do izjednačenja, ali nismo uspjeli’, rekao je Vukas i dodao:’

Presudila je kvaliteta Dinama koja je ogromna za hrvatske prilike. Odlučili su se za Kastratija i Oršića, tražili su prostor. Nisu nas iznenadili, ali jednostavno su bili bolji.’ istaknuo je Vukas.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI