VIRGIL VAN DIJK NAKON OZLJEDE: ‘Uz Božju pomoć siguran sam kako ću se vratiti jači i spremniji nego ikad’

U subotu imalo smo prilike vidjeti jedan od grubljih i pogubnijih startova u zadnjih par godina, onog Pickforda nad Virgilom Van Dijkom, koji je koštao nesretnog Nizozemca izbivanja s terena najmanje osam mjeseci.

Nakon strašne ozljede, koja nije donijela ni opomenu golmanu Evertona, Van Dijk je poslao poruku na društvenim mrežama u kojoj se zahvaljuje na podršci.

‘Danas poslijepodne imao sam sastanak s glavnim savjetnikom kako bi isplanirao detaljni proces rehabilitacije nakon jučerašnjeg incidenta.

Sada sam fokusiran na moj oporavak i učinit ću sve kako bi se vratio što prije moguće.

Usprkos velikom razočaranju čvrsto vjerujem kako u se svakoj teškoći nalazi prilika a uz Božju pomoć siguran sam kako ću se vratiti jači i spremniji nego ikad.



U nogometu kao u životu vjerujem kako se stvari dešava s razlogom i kako treba zadržati hladnu glavu kada se prolazi kroz lijepa i ružna vremena. Uz podršku obitelji, supruge, djece  i svih u Liverpoolu spreman sam za predstojeće izazove.

Želio bi se zahvaliti svima na porukama podrške, mnogo mi znače kako meni tako i mojoj obitelji i sada  činim sve kako bi pomogao svojim suigračima u nadolazećim tjednima a ja pristupam oporavku dan za danom. Vratit ću se’, poručio je nesretni branič Liverpoola na početku procesa rehabilitacije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI