(VIDEO) Potezi koji su obilježili madridski derbi u Ligi prvaka: Čarobni dribling Benzeme i dvostruka obrana Navasa

Ukupnim rezultatom 4:2 iz obje utakmice 'realovci' su prošli dalje, a svakako valja istaknuti kako je utakmica na Vincente Calderonu obilovala prekrasnim potezima.

Nogometaši Real Madrida prošli su u finale Lige prvaka, iako su poraženi (2:1) u uzvratnoj utakmici polufinala protiv gradskog rivala Atletica. Ukupnim rezultatom 4:2 iz obje utakmice ‘realovci’ su prošli dalje, a svakako valja istaknuti kako je utakmica na Vincente Calderonu obilovala prekrasnim potezima.

Prvenstveno to su bili sjajni driblinzi Karima Benzeme, pogotovo onaj koji je prethodio jedinom pogotku Reala, ali da nije bilo Keylora Navasa i njegovih ‘mačjih’ refleksa, Real bi se možda i oprostio od Lige prvaka.

Pogledajte kako je Benzema jednim potezom i to uz gol-aut liniju, izbacio trojicu nogometaša Atletica.

Jednako i možda još važnije bile su obarane vratara Reala, Keylora Navasa. U 66. minuti Atletico je iznio jednu izrazito opasnu kontru pri vodstvu od 2:1. S lijeve strane iskosa sam je pred Navasa izbio Carrasco, ali njegov plasirani udarac Navas nekako čupa, no, na tu loptu je u punom naletu naišao Gameiro i činilo se kako će Atletico povesti s 3:1. Ipak, Navas se u djeliću sekunde pridigao i bacio pred Gameira i uspio spriječiti novi pogodak.


Keylor Navas Double Save by gashiylli223

Facebook Comments

Loading...
DIJELI