TREBA LI DOBITI DALIĆEV POZIV? Ovaj Brazilac mogao bi riješiti jedan od glavnih problema Vatrenih!

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Otkad je došao u Osijek, u kojem je godinu dana, Brazilac Igor Silva etablirao se kao desni bek momčadi koju odnedavno vodi Nenad Bjelica. Riječ je o igraču koji je još mlad, ovog ljeta napunio je 24 godine, a Bjelica vjeruje da bi kvaliteta i perspektiva koju Brazilac ima bila od koristi i Zlatku Daliću.

Bjelica je istaknuo koliko je Silva važan za njegovu momčad.

‘Mislim da je među najboljim desnim bekovima u ligi, ako ne i najbolji. Izuzetno motoričan, izuzetno dobrog karaktera i radne kulture’, rekao je Osijekov trener za Gol.hr.

Bjelica vjeruje da bi brazilski desni bek bio pravo rješenje za poziciju na kojoj trenutno stanje nije dobro jer Šime Vrsaljko na početku nove sezone ne igra u Atletico Madridu.

‘Taj problem koji imamo u hrvatskoj reprezentaciji kad nema Vrsaljka na desnom beku možda bismo mogli riješiti s njim. Vjerojatno bi to bilo za sve nas jako dobro rješenje, mislim da apsolutno ima kvalitetu za to’, veli trener Osječana.Takvu mogućnost Silva ne bio odbio. U Osijeku i Hrvatskoj mu je lijepo, odlično se snašao i u momčadi, a igranje za Vatrene bilo bi kao šlag na torti.

‘To bi bila fantastična prilika u mom životu, u mojoj karijeri. Hrvatska ima vrhunske igrače, tko ne bi želio igrati s njima?’, veli 24-godišnji Brazilac.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI