SVI SE SMIJU BARCELONI! Novi dresovi izazvali salve smijeha na društvenim mrežama

Nogometaši Barcelone slavili su 3:1 protiv Girone u prijateljskoj utakmici, a Messi je zabio svoj prvi gol nakon ovoljetne trakavice s Barcelonom.

Iako na prvoj pripremnoj utakmici Messi nije izgledao previše raspoložen za igru, jučerašnja pripremna utakmica Barce ponovno nas je podsjetila zbog čega je Argentinac obožavan diljem svijeta.

Ipak glavna tema nisu bili Messijevi golovi niti njegov pozdrav s novim trenerom već treća garnitura dresova, koja je blago rečeno zaprepastila fanove Blaugrane.

Iznenađeni navijači Barce tako su imali samo pokude što se tiče izbora boja na dresu, a i nama se čini kako izgledaju kao da roditelji nisu sigurni jeli djevojčica ili dječak. Lagane baby boje nisu ostavile utisak na nikoga a neke od reakcija su stvarno urnebesne.

“Barcina treća garnitura je grozna”, “Imamo najbolji treći komplet ove sezone pošto će ga suparnički navijači mrziti gledati”, “Grozno, čak ni Messi ne može učiniti da ovo izgleda dobro”, samo su neki od komentara Barcinih navijača.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI