SUŠEC O CICI: “Vidjelo se odmah kako je drukčiji od ostalih”

foto: pixsell

Tragična smrt bivšeg hrvatskog izbornika Zlatka Cice Kranjčara šokirala je hrvatski nogomet i sportsku scenu. I dalje pristižu reakcije na smrt, a svoje dojmove je podijelio i Božo Sušec, dugogodišnji komentator nogometnih utakmica.

Kako se Sušec prisjeća, krića je krenula kada je u društvu kolege Tomislava Židaka išao gledati mladog igrača za kojeg mu je kolega Židak rekao kako će biti veliki igrač.

“Na prvu se vidjelo kako je drukčiji od ostalih. Volio je loptu, a lopta je voljela njega”, istaknuo je Sušec.

Naravno pristjetio se velikog trenutka u karijeri Cice Kranjčara kada je momčad vodio do naslova prvaka bivše Jugoslavije 1982. godine, a Sušec je i kasnije pratio njegov igrački put.

Sportski komentator je izvojio činjenicu kako je kafić u blizini Vjesnika njemu u čast okružen fotografija bivšeg izbornika te svatko tko nije volio lik i djelo Cice Kranjčara nije bio dobrodošao u taj kafić.



Osim što ga pamti kao igrača, Cicu je pratio i za vrijeme izborničkih dana na klupi Hrvatske. Rekao je kako je kao izbornik bio strog jer prilikom pokrivanja Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine bilo je jako teško doći do igrača zbog činjenice da se držao svojih principa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI