SUD U FOKUSU: Mamić i Dinamo čekaju odluku koja bi mogla sve promijeniti!

Dinamo već neko vrijeme živi u iščekivanju konačne odluke u suđenju u kojem su, među ostalima, na optuženičkoj klupi Zdravko i Zoran Mamić. Kako piše Jutarnji list, a prenio je Germanijak, odluka koja se čeka mogla bi stići rano sljedeće godine.

Rješenje koje bi iz sportskog kuta moglo donijeti promjenu u vođenju zagrebačkog kluba i na klupi Plavih najavljeno je za 27. i 28. siječnja 2021. nakon što je Vrhovni sud sazvao sjednicu žalbenog vijeća koje će se u tom terminu baviti ovim slučajem i donijet će konačnu odluku.

Glavni predmet ovog suđenja jest optužba da je Zdravko Mamić izvukao iz Dinama 115,8 milijuna kuna, zbog čega je u ljeto 2018. na Županijskom sudu u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, dok je Zoran Mamić zbog sudjelovanja u ovoj aferi dobio nepravomoćnu osudu na četiri godine i 11 mjeseci zatvora.

Ova priča mogla bi završiti do veljače sljedeće godine. Bude li potvrde nepravomoćnih sudskih presuda, Dinamo bi mogao krenuti u potragu za novim trenerom usred sezone koja traje i koju je Zoran Mamić započeo na klupi Plavih.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI