STIGAO JE ODGOVOR NA MAMIĆEV UVJET DA SE VRATI U HRVATSKU: Oglasio se predsjednik Vrhovnog suda!

screenshot

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u srijedu navečer podužim postom na Facebooku otkrio je kako se spreman vratiti u Hrvatsku, ali pod jednim uvjetom.

‘Želim se vratiti u Hrvatsku i pristupiti svim suđenjima protiv mene i to uz samo jedan uvjet, a to je da to ne bude na sudu u Osijeku’, jasan je bio Mamić.

‘Čast i isprika svim poštenim i časnim pojedincima, oni znaju tko su i što su, ali među njima stoluju suci kakve svijet nije vidio i koji su gori od onih kojima sude. O tome drugi put i u drugim okolnostima’, dodao je.

Mamić je dobio odgovor predsjednika Vrhovnog suca Đure Sesse, koji je na upit novinara Glasa Slavonije pojasnio da njegov uvjet nije moguće ispuniti.

‘Zato što je tako već odlučeno, a sada nema razloga za emitiranje pjesama u emisiji ‘želje i pozdravi’, rekao je Sessa.



Podsjećamo, Mamić je prema prvoj optužnici nepravomoćno osuđen na šest i pol godina za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz Dinama, no na izricanju presude se nije pojavio jer je pobjegao u u Bosnu i Hercegovinu.

Kasnije su protiv Mamića podignute još dvije optužnice, druga ga tereti da je Dinamo oštetio za 200 milijuna kuna, a treća da je iz kluba izvukao dodatnih 16,7 milijuna kuna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI