SAMO JE PRVAK GORI OD PROSINEČKOG: ‘Ovo nije nogomet kakav trebamo igrati!’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Robert Prosinečki sa svojim Denizlisporom nije imao uspješnu večer u trećem kolu turskog prvenstva. Momčad hrvatskog trenera je u ponedjeljak s 1:0 izgubila od Antalyaspora, a nakon poraza na tom gostovanju, sada se nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice sa samo jednim osvojenim bodom. Gori od njega samo je aktualni prvak Bašaksehir koji ima tri poraza.

Prosinečki je svoju sadašnju momčad preuzeo ovog ljeta i zasigurno se nadao da se neće tako brzo naći u neugodnoj situaciji.

‘Ovo je bila utakmica koja je mogla završiti bez pobjednika, Antalyaspor nije napravio puno’, opisao je hrvatski trener poslije poraza.

‘Problem je bio u nama, sami smo im pomogli svojim pogreškama u dodavanju. Kada se to događa, protivnici to znaju iskoristiti. Nismo dovoljno učinkoviti i to me brine, ne uspijevamo izvesti ono što smo planirali’, nastavio je Prosinečki, svjestan svih problema s kojima se suočava njegova momčad.

‘Ovo nas stavlja pod pritisak, a ne bismo smjeli pokušavati riješiti se tog pritiska na brzinu. Moja momčad mora biti malo mirnija, cilj je da postupno pobijedimo taj pritisak i dođemo do tri boda u sljedećoj utakmici’, dodao je hrvatski trener, koji će se u idućem kolu nadati dobrim vijestima u domaćoj utakmici protiv Konyaspora.



‘Vjerujem svojoj momčadi. Ovo nije nogomet kakav trebamo igrati. Siguran sam da možemo biti bolji, treba nam samo malo više mira i dobre pripreme za sljedećeg protivnika, protiv kojeg ćemo tražiti tri boda’, zaključio je Prosinečki.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI