Sammir iz Brazila otkrio kako mu se više nije dalo igrati! Rekao je što misli o ovom Dinamu!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši nogometaš Dinama, Brazilac Sammir igrao je za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

U intervju iz Brazila za Sportske novosti otkrio je što misli o ovom Dinamu te njegova sjećanja na najbolje trenutke karijere.

“Na moru sam u Brazilu. Bahia. Ovdje je prekrasno. Prekrasne su plaže, a u okolici ima 38 otoka bujne vegetacije. Uživam. Ovdje sam već mjesec dana, otkako sam otišao iz Hrvatske. I još ću ostati. Ništa mi ne fali, super se osjećam. U Lokomotivi ništa nije bilo dobro, pa mi se više nije dalo igrati!”, rekao je Sammir.

Osvrnuo se na brilijantnu utakmicu protiv Villareala kada je on još igrao za Dinamo te je prognozirao kako će Modri odigrati protiv španjolskog predstavnika u Europa ligi.

“Sjećam se te utakmice. Villarreal je tada bio favorit, nitko nije očekivao da ćemo ih pobijediti. A pobijedili smo. To je jednostavno bio takav dan. Kao onaj kad je Dinamo pobijedio Tottenham s 3:0. Kad je Dinamo već stigao do četvrtfinala, kad je izbacio Tottenham, onda može do kraja. Definitivno. Jer, mislim da je to točno, Tottenham je bolja momčad od Villarreala”, izjavio je Sammir.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI