SAMMIR I JELAVIĆ POZIVOM PREKINULI KARIJERE: ‘Ja se tu ne vidim’

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Nikica Jelavić i Sammir, bivši reprezentativci te suigrači na SP-u u Brazilu zaključili su karijere.

Obojica su nosili dres Lokomotive, a zbog osobnih odluka obojica su u isto vrijeme odlučili okončati nogometne karijere.

Index navodi da koljeno Nikice Jelavića ne može izdržati napore, a utakmica protiv Hajduka 30. siječnja je upisana kao zadnja koju je odigrao. U Hrvatsku se vratio iz nostalgije, a kad je potpisao ugovor za Lokomotivu rekao je da dolazi u momčad koja igra najljepši nogomet.

Nakon utakmice s Hajdukom koljeno je bilo natečeno danima, a danas bi službeno trebao objaviti svoju odluku.

33-godišnji Sammir također ne vidi smisao boravka u klubu jer ima problema s tetivama. Nakon svakog napora predugo se oporavlja te mu to predstavlja probleme.



“Sammir je nazvao i rekao da se više ne vidi u našoj svlačionici. On je uvijek samostalno donio odluke u svojoj karijeri tako je i ovaj put. Možemo mu zahvaliti što je bio dio ekipe. Njegova odluka je koliko znam konačna, a isto je i s Jelavićem. Pomogao nam je, ali koljeno ga danima muči. Nitko nije utjecao na njih da donesu odluke o povlačenju”, komentirao je kratko trener Lokomotive Jerko Leko.

Sammir je odigrao 28 utakmica u godinu i pol za Lokomotivu. Jedan je od najtrofejnijih igrača Dinamove povijesti s 15 osvojenih trofeja. Osim trofeja tu je niz anegdota iz odnosa s Mamićem. U karijeri je igrao za 12 klubova, ali vraćao se samo Dinamu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI