RAZMIŠLJA SE O MANDŽUKIĆU: Engleskom velikanu na meti i još jedan bivši Vatreni!

juventus.com

Manchester City ima dosta problema s ozlijeđenim igračima uoči novih utakmica u Premiershipu, a poteškoće koje ih prate utjecale su i na učinak na početku sezone sa samo četiri osvojena boda u prva tri kola. Kako bi poteškoće s kojima se suočava Pep Guardiola bile nešto blaže, za dolazak u City mogla bi konkurirati i dvojica nekadašnjih Vatrenih koji su trenutno bez kluba, što ih čini zanimljivima za potencijalnu novu destinaciju.

Mario Mandžukić i dalje čeka gdje će nastaviti karijeru nakon odlaska iz katarskog Al-Duhaila. Lokalni Manchester Evening News je u priči o mogućim novim igračima Cityja spomenuo i nekadašnjeg napadača Vatrenih, koji dosad još nije igrao u Engleskoj.

Mandžukić je od vodećih europskih liga iskusio igranje u Njemačkoj (WolfsburgBayern), Španjolskoj (Atletico Madrid) i Italiji (Juventus). Dosad ga se povezivalo s nekoliko europskih klubova, a kako je slobodan igrač, njegova priča o novoj destinaciji još uvijek traje.

Slična je situacija i s Ivanom Strinićem, bivšim lijevim bekom Vatrenih, koji je još uvijek bez novog kluba nakon što je lani otišao iz Milana. Strinić je ovog ljeta proslavio 33. rođendan i Cityju bi mogao donijeti iskustvo koje bi moglo u rotaciji u posljednjoj liniji Guardioline momčadi.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac navodno je ponuđen Cityju, a Manchester Evening News piše da bi njegov dolazak pomogao da Joao Cancelo može nastaviti igrati na poziciji desnog beka, što bi mu više odgovaralo nego da ga Guardiola prinudno mora koristiti na lijevoj strani.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI