RASISTIČKI ISPAD NEYMARA! Čeka ga rekordna suspenzija nakon vrijeđanja Kineza

screenshot

Zadnji susret Olympiquea i PSG-a obilovao je ružnim scenama koje je inicirao Neymar, a epilog je bio pet crvenih kartona na susretu na Parku prinčeva. Sudac je nakon tučnjave isključio Laywina Kurzawu i Leandra Paredesa iz PSG-a te Darija Benedetta i Jordana Amavija iz Marseillea, a tek nakon pregleda snimke i Neymara.

Disciplinska komisija donijela je odluku o kaznama, najgore je prošao Kurzawa koji je kažnjen sa šest utakmica, tri utakmice je dobio Jordan Amavi, dvije, uz jednu uvjetno, Neymar i Lenadro Paredes, a jednu utakmicu suspenzije je dobio Dario Benedetto.

Nemyar se pravdao kako je njegovu reakciju isprovocirao rasističkim ispadom Alvaro Gonzalez Soberona odnosno da mu je rekao ‘majmune, kurvin sine’, pa je komisija odlučila istražiti dalje navode Brazilca.

Naravno iz Marseillea nisu ostali dužni već su oni optužili Neymara za rasizam, da je vrijeđao njihovog igrača Hirokija Sakaija kojeg je navodno zazvao ‘kineskim sra….’.

Prema pisanju stranih medija postoji i audio materijali koji će to potvrditi, a zbog kojih bi Brazilac mogao dobiti i do 20 utakmica suspenzije, što bi bila rekordna kazna za Ligue 1.



Zanimljivo je kako je recimo Di Maria prošao bez kazne makar je uhvačen u pljuvanju prema protivniku tijekom tuče.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI